onsdag 16 april 2008

Vacker belysning


* * *


* * *


* * *

Idag tänkte jag visa upp min stora stolthet till köket! För ett tag sedan cirkulerade det en utmaning att visa sin finsate belysning i hemmet, men jag hakade aldrig på den. Men det här tror jag är min vackraste lampa. Den är köpt i en lokal butik i vår lilla stad och bara såå vacker. Kommer passa utmärkt i vårt nya kök (om det någongsin bi klart...).

16 kommentarer:

Under en vind sa...

Den är jättefin!!

Hoppas att allt är bra! Här är vi idag lediga, dottern och jag...har gått en 45 minuters promenad i morgonsolen, passade på då sonen ändå skulle lämnas i skolan!

Nu ska jag ägna en stund åt att plocka plocka plocka.....

Ha det gott, kram!

Lila`s bloggvärld sa...

Halloj, vilket charmtroll!! Jättefin lampa!

Kramis Lila

Solan sa...

Jättetjusig lampa. Blir nostalgisk och minns barndomen. Vi hade inte elektriskt förrän jag blev 16 år och hade flera liknande lampor. Synd bara att man inte sparade dem när vi fick el. Nej då var man sååå trött på allt vad fotogenlampor hette så bort med dem bara. Ha det gott. // Solan

lottens vita och gröna sa...

helt underbar! had et gott! kram lotten

Änglahem sa...

Åh ja det var en jättefin lampa!!

Klart ni blir klara i köket....nån gång!!*hihi* Det går nog fortare än vad du tror.

Ha en bra dag!
Kramar
Ulrika

Mamma Millan sa...

Så vacker!!!!!!!

~~* W I T H ♥ L O V E *~~
Millan

Pernilla/ Ockra villan sa...

Åhh en sån vacker lampa.. kommer säkert bli super i ert nya kök..

Kram

Gårdsromantik sa...

Den var härlig - vackra detaljer!

Kram Maud

Helena, Fläckvis Fint sa...

Jättefin lampa, en sån skulle man ha :)
Kram Helena

Vita ljuva tankar sa...

Tänk om man bara kunde knäppa med fingrarna och så var allt klart...det suger att vänta (som mina elever skulle ha sagt ;-))

Fin lampa, charmig!

Kram ♥

Lilla Blanka sa...

Åh den är underbar!!!
Kram
Mia
Ps japp, jhag tror blomman jag visar är scilla, tycker den har ovanlig färg, fast jag är ingen mästare på blommor så jag vet inte förstås ;)

Hanna i Det stora grå huset sa...

Åh, den är ju jättefin! :-)

Hoppas att det är bra med dig!
Kram!

Lea sa...

Den lampan kommer alldeles säkert att passa perfekt i ditt kök.
Den var riktigt fin!
/Lea

Under en vind sa...

Godmorgon!! Önskar också att jag kunde visa dig mer av fönsterprojektet, men just nu är vi i en fas då mannen måste göra en del och han har massor av saker att göra denna veckan...i helgen kanske det kan hända nåt hoppas jag...hi hi....
Ha en mysig dag! KraM!

Inredningsfanatiker sa...

Åh den är verkligen jätte vacker! Förstår att den är din stolthet!

Åh, så "spännande" eller vilket ord som skulle passa bästa, jag är också inne på att jobba med små barn. Jag studerar socionomprogrammet med nisch mot socialpedagog, i Karlstad och har snart gått ett år, så det är lite tid kvar.
Just nu läser vi juridik 15 hp och det känns det! Salstenta nästa fredag och jag verkligen avskyr allt med salstenta, tycker inte om den situationen eller sättet att testa kunskap på. Men det ska nog gå bra...
Hur är det att jobba som socionom i verkligheten? Jag tycker nästan att de skrämmer oss här, jag förstår ju att det inte är ett glamor jobb så men vi har så många lärare som säger att det är som att arbeta med bakbundna händer i mörker, och det är dålig lön, stressigt, mkt hot och våld, dålig organisation osv... Det känns ju inte så uppmunttrande. Jag menar hur förmedlar man hopp och glädje då? Hur känns det när man kommer hem efter en dags arbete och man känner att man varken gjort till eller från? Så vill inte jag att det ska bli. Så ska jag vara ärlig så känns det lite si så där. Men man kan ju alltid läsa till steg 1 i en psykoterapi utbildnning om det inte känns bra att arbeta med socialtjänst?
Ha en underbar dag nu ska jag sätta mig och plugga!¨
Kram Petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

Grinden på glänt sa...

Den ser ut att bli perfekt i ert nya kök!!