lördag 19 april 2008

Grattis!

Vinnarna är utsedda! Det smaskiga doftljuset går till... Annie med bloggen Annalunda! Och Designe vann de handvirkade underläggen! Grattis! Mejla mig era adresser så skickar jag vinsterna på posten. Då det var så många som ville vara med i min lilla utlottning lät jag kontrollanten (dvs min man) dra en liten bonusvinnare som även den vinner ett par virkade underlägg. Och den vinsten går till Gott å Blandat!

Så grattis än en gång mina tre vinnare! Jätteroligt att det var så många som ville vara med, så det här lär jag göra om. Så till er andra - bättre lycka nästa gång!

* * *

Den här helgen har det fyndats massor! Inspirationen har varit på topp och om jag har tid imorgon så kommer det första fyndet visas upp. Dessutom har även jag vunnit en tävling...

Vi ses!

11 kommentarer:

Under en vind sa...

Gokväll!!! Tittar in på första bloggen under hela helgen faktiskt, jag har tagit en solig paus! Vi har underbart väder och tillbringar den mesta tiden utomhus! Har planterat lite vårigt, tagit fram alla trädgårdsmöbler och suttit med näsan upp i skyn! I eftermiddag var vi på fotbollspremiär för sambon och hans lag, det blev seger....Nu ikväll har vi invigt våren med en grillning utomhus, satt även ute och åt! Nu vid sju var det 15 gr i skuggan!
Ska nu slå mig ner i soffan med familjen....imorgon väntar en ny solig dag enligt prognoserna och på eftermiddagen kalas för dottern och hennes tjejkompisar.

Grattis till vinnarna i din tävling! Kul!
Önskar dig och din familj en riktigt skön och mysig helg! Kramis!

Änglahem sa...

Attans också...!!!
GRATTIS till de tursamma!!!

Ha en skön söndag!
Kram/Ulrika

Helena, Fläckvis Fint sa...

Grattis till vinnarna! Ska bli kul att se vad du har fyndat f�r n�nting, trevlig helg fr�n Helena

Hanna i Det stora grå huset sa...

Grattis till vinnarna! Kul med tävlingar! Funderar på att ha en framöver jag med... Ska kolla på det...

Jag önskar dig och familjen en härlig dag i trädgården. Åh vad jag önskar att vi också kunde fixa där idag. Nu jobbar ju min Gubbe skift, så jag ger mig inte in på det på egen hand...

Ja du. Krypandet. Med den första så ville man att hon skulle göra allt snabbt. Med den andravar det lite tveksammare.. Nu vet jag att det inte gör något om de äär sena.De hinner ändå, plus att det är sååå skönt innan de börjar ta sig runt för att riva i ALLT!!! Men visst är det härligt också, tro inte att jag inte tycker det. Men hektiskt, det är det! :-)

Som sagt, ha en härlig söndag!
Kram Hanna

Hanna i Det stora grå huset sa...

Förresten. Spännande att få se dina fynd! Så kul att vara ute på jakt när man känner sig full av inspiration. Det brukar gå bäst då!

och grattis till vinsten!

MiaMaria sa...

Hej!

Gratulationer till vinnarna!

Önskar dig en härlig söndag!
Miamaria

Vita ljuva tankar sa...

Jahapp, där tog min tur slut ;-)
Grattis till vinnarna...och till dig också!

Här ska vi ut och grilla idag!

Kram ♥

White Season sa...

Hej gumman, så synd att det inte blev jag:-) Visst är det kul med tävlingar, jag fick ju mitt första lilla pris från Smultrongården, tänk så glad man kan bli av ett litet paket från posten...
Här skiner solen denna underbara söndag, så härligt, en mysig dag ute i solen.
Kram på dig och sköt om dig! Malin

Annalunda sa...

Men åh så roligt! Vad glad jag blir!!! Tack tack!

Jättekram Annie

Lilla Blanka sa...

Åh GRATTIS till de lyckliga vinnarna..priserna var så fiiina!!!
Kram
Mia

Designe sa...

Hihi, va skoj att jag vann! Jag mailar dig strax! Kram :)