fredag 22 februari 2008

Nu är det vår!

Åtminstone utanför våran dörr där jag bara inte kunde motstå att plantera ut blommande tulpaner och violer. Minsta lilla chans att försöka övertyga mig själv och alla andra om att det är vår tar jag. Och då ser det bl.a. ut såhär!

Idag har hela familjen varit till IKEA och gjort massor med fynd! Tänkte först visa upp dem här idag, men orken tog slut. Det är ju så roligt att vandra runt på IKEA och låta sig inspireras av saker och priser och komma hem med massor av småprylar för en billig penning. Fast oftast blir den billiga penningen inte så billig i slutändan när man väl räknar ihop det, men mycket kan man få ibland för den iallafall. Som idag. Små burkar, några härliga bilder och fina ramar, lite ljus förstås, och annat smått och gott. Kul! Men man är ju trött när man kommer hem. Sonen tyckte nog inte det var lika roligt som vi att gå omkring där inne och saknade väl den friska luften. Men han ska väl inte klaga - han fick ju två söta lådor till sitt rum! Det uppskattar nog vilken 4-månaders som helst, eller hur ;-)?

Hoppas ni har det bra allihopa och att ni får ordentligt fredagsmys ikväll!

8 kommentarer:

Lea sa...

Hej hopp!
Ikea är förrädiskt...blir alltid dyrare än det borde bli.:-)
Härligt med vårbilder.!
Ha det bra !
/Lea

lottens vita och gröna sa...

hej! tänk har du också en liten fyra månaders kille, min gustav blev 4 månader i tisdags. visst är det en underbar ålder, tandlösa smajl!

men vad fint du gör i trädgården! gillade kornellen där lite flätat, ursnyggt, den idén ska jag sno, fniss! bor 5 min från ikea barkarby, inte bra för plånboken, mycket småköp blir det. ha det så gott! kram lotten

IKT i min vardag sa...

Vilka härliga vårplanteringar! Såg söta penséer i affären idag, de hade varit bortblåsta vid det här laget för här stormar det. Får allt hålla mig lite till med planterandet...
Jag IKEA är så förrädiskt för plånkan, hur man än gör så blir det ganska mycket pengar i slutändan. Blir iallafall kul att få se dina fynd.

Kram Linda

MiaMaria sa...

Vårfint!!!!!!!!!!

Önskar dig en trevlig helg!
Miamaria

annaslantliv sa...

Ja på Ikea säljer dom världens dyraste värmeljus...

Härliga bilder. Jag vill oxå börja plantera!

Kramis

Mitt Lantliv sa...

Nu blir jag sugen på att plantera i mina krukor utanför dörren...

Kanske hinner det nästa vecka när sonen ska lämnas själv ett par timmar på dagis, men bara kanske för jag typ 10 andra projekt som jag tänkt göra då oxå *ler*

Ha en trevlig helg

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Ja nog är det så allt, man tycker att "de där var ju billigt" å så när man kommer förbi kassan så har man blivigt ganska pank :)
Hihi sonen blir nog nöjd med sina lådor en vacker dag ska du se ;)

Ha en fortsatt bra helg!

Kram B

Anonym sa...

men dra på trissor! tulpaner ute! =) nu blev jag avis! ;-)

kraaaaam