onsdag 2 januari 2008

Shopping!

Tillbaka till vardagen efter alla helger och ledighet. År 2007 var nog det mest händelserika året i mitt liv hittills, inte minst eftersom vår son föddes, men också för att det var förra året som vi köpte vårt vita drömhus! Allt är härligt och idag har det t.o.m. kommit lite snö. Däremot var det kallt och blåsigt så någon inspirerande promenad blev det inte idag - bara en frusen och bister promenad.

Idag tänkte jag visa mina härliga inköp från 2007 års sista shoppingtur! Båda kommer från Berry Details. Det blev bland annat en härlig julstrumpa till sonen! Det kommer han väl bli glad över nästa år. Jag ser verkligen framför mig hur det sticker fram ett härligt rött julpaket ur strumpan som hänger på trappan...


Och jag fick två vita tvättkorgar som jag tänkte ställa i sovrummet. Dessa hittade jag faktiskt i tidningen Lantliv och var bara tvungen att åka och titta på dem! De kommer passa superbra till mina fina tapeter.



Vad har ni förresten för lösningar för förvaring av kläder som man använt men som inte riktigt är smutsiga/redo för tvättkorgen? Som det har varit nu (innan jag fick mina fina tvättkorgar ;-)) så har smutstvätten samlats på en hög i sovrumsgolvet bredvid en stol som har haft just den uppgiften - att förvara inte tillräckligt smutsiga kläder. Jag behöver tips!

4 kommentarer:

Nilla sa...

Vilka fina korgar, vart har du köpt dom?
Tänkte höra om det är ok att jag länkar till dig på min blogg?

Kram Pernilla

Jennys Vita Villervalla sa...

Tack för besöket på min sida!
Vilket underbart hus ni har, och vilken mysig blogg!
Önskar dig en god fortsättning på 2008!
Kram
Jenny

Skatan sa...

Det var riktigt snygga tvättkorgar! Som för övrigt ju inte bara behöver vara för det ändamålet...mycket snyggt!

Godkväll : )

Det lantliga hemmet sa...

hej och tack för din fin kommentar, det värmer!!=) du verkar också ha ett mysigt hem..nu börjar man nästan längta till våren..med alla blommor som kommer ute..ha de gott kramar K..Ps. jag länkar dig ifall det är ok? ds