måndag 21 januari 2008

Ljus i livet!

Idag visar jag min fina kristallkrona som vi hittade på vinden på vårt förra ställe - en gammal gård i Skåne. Är den inte underbar! I och för sig är de flesta gamla ljuskronor vackra på rätt ställe. Jag tycker själv att den hamnat på precis rätt ställe - i vårt sovrum. Det blir ett härligt ljus från den när man väl tänder den!Något annat som lyser upp i vardagen är alla ni härliga bloggare där ute! Vare sig ni själva bloggar eller bara kikar runt och läser bloggar så är ni värda guld. Det är så roligt att blogga för er! Så när man får en sådan här underbar "You make my day-award" som jag fått av Livet på Bergagården så blir man ju så glad! Tack!


Att ge denna award vidare är ju inte ett dugg svårt, det enda svåra är väl att begränsa sig. Först och främst vill jag ju ge tillbaka denna fina award till Livet på Bergagården. Andra som jag tycker är värda den är:

Älskar sött
Om livet i ett skatbo
Under en vind
My shabby chic house
Mitt Lantliv
Lilla Blanka
Guldkant på livet
Det stora grå huset

Så varsågoda! Den är ni värda!

4 kommentarer:

Bergagårdens Lina sa...

Ja varsågod :)

Åhh, jag önskar att vi hade tillräcklig takhöjd för att kunna ha stora fina lampor, men det går inte tyvärr... Men man kan ju njuta av dem på bild!

HannaH i Det stora grå huset sa...

Ja, det var verkligen en vacker lampa!!!
Gubben kom förbi nyss och påpekade att ni hade ett väldigt fint hus... Det är inte ofta han säger nåt positivt om det som syns i bloggarna!
Och grattis till utmärkelsen, och tack så mycket för min!!! Vad glad jag blir!!!

Ha det gott!
Kram Hanna

HannaH i Det stora grå huset sa...

Och så ger jag tillbaka awarden till dig!!
Kram igen!

Guldkant På Livet sa...

Nej men TUSEN TACK!!! Så glad jag blir och att du tänkte på mej, tack så mycket snälla du!!! Vilken fin lampa, den är ju hel-inne och ger ett sådant vackert sken... ja, den efterrätten har jag prövat, jättegott, men man kan ju för den goda sakens skull ha en gnutta majonäs i också : ) Tack igen från en glad Mari : )