lördag 29 december 2007

Här smids det köksplaner!

Nu är ekorrhjulet verkligen igång! Nu kan köket inte vänta längre! Jag funderade ju igår på om det skulle bli lyx eller budget och har nu kommit fram till att det blir budgetförslaget. Det positiva är ju att det går betydligt snabbare. Lyxvarianten innebar att knacka ner en vägg (= leva i byggkaos en längre tid utan kök) vilket varken min man eller jag var speciellt sugna på. Så nu är det bara att sätta sig ner och verkligen räkna ut precis hur vi ska gå till väga. Det jag vet än så länge är att det blir vitt, pärlspont, någon härlig tapet, nya knoppar på skåpen, ny bänkskiva i oljad trä och en och annan öppen hylla. Det ska bli så härligt att komma igång!

Dessa knoppar till köksskåpen från IKEA funderar jag på...


6 kommentarer:

faster atta sa...

Hej! Det här var en ny blogg för mej! Så kul! Vi har precis gjort ett nytt kök, köpte det mesta från IKEA, ska bli spännande att följa er renovering av köket. De knoppar och beslag du hittat är jättefina!

faster atta sa...

Jag har inte lagt ut så mycket bilder på köket, inte än.... Men det kommer! Vi valde mellan Lidingö och Ståt på IKEA. Men det blev till sist Ståt, och den luckan är kombinerad med ekskiva och vitt kakel. Vi är himla nöjda... Hoppas att ni blir det med!

birgi sa...

Mycket bra val av handtag och knoppar!
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

SKATAN sa...

Åh, jag blir avvis...jag längtar till dess att vi får slänga ut vårt eländeskök : )

Lycka till med planeringen!

/Skatan

Änglahem sa...

En ny blogg! vad roligt. Hittade till dig via Faster Atta.
Ska bli spännande att följa köksförvandlingen hos er. Bra val av knoppar och handtag.

Ett Gott Nytt År önskar jag dig

Kram, Ulrika

Bergagårdens Lina sa...

Hej!

Hittade din fina blogg och läste om dina köksplaner! Var inne på indiska för ett tag sedan och såg jättefina porslinsknoppar med mässingsskruv där också som inte var så värst mycket dyrare än de på IKEA! Ett litet tips :)

Vi budgetrenoverade vårt kök i somras och valde IKEA-knopparna, men det kan hända att det blir ett byte såsmåningom :)