onsdag 18 februari 2009

Reklamdiskussion

Bild tagen idag - härligt med sol!

Just nu pågår en intressant diskussion på bloggar runt om i Sverige som handlar om produktplacering. Jag läste det först på bloggen Poppins garden, och sedan har diskussionen poppat upp här och var på olika bloggar. Jag tycker det är en viktig diskussion och har själv valt att inte ha reklam på min blogg utifrån ett vinstsyfte. Självklart är min ståndpunkt att det är upp till var och en att välja om man vill att bloggen ska vara sponsrad eller ej, det viktiga är att att man är medveten om att den existerar och när den existerar.

Inspirerad av bl.a. Poppins, Kristin så har även jag valt att skriva en innehållsdeklaration där det framgår att jag inte får betalt för att skriva om vissa produkter. Häng på du också!

Kram M

4 kommentarer:

Önskedrömmar i hvitt sa...

Hej!
Jag håller som bäst på att snickra ihop en egen blogg och har samma åsikt som dig avseende produktplacering. Jag tänker därför lägga upp en innehållsdeklaration för att inte det skall uppstå några missförstånd. Jättefint barnrum by the way. Min äldsta sons rum är VÄLDIGT färgglatt och mönstrat med bilar, vilket han tycker är jättefint.
Kram Maria

Träningsvärk Med Jeanette sa...

Jag håller med dig angående produktplacering.
Ska göra som du, så det framgår att allt skrivet är baserat på egna åsikter o erfarenheter.

Du har en fantastisk blogg!!

Jeanette

mitt skärgårdsliv sa...

Håller full med dig, ska lägga in en sådan text jag med!

Ingrid sa...

Vad roligt att du vill vara med och tävla, jag önskar dig varmt lycka till.

~Livet i byn